Inici » Contacte

Contacte

A NUDEC ens dediquem a la fabricació de plaques de plàstic en diferents polímers mitjançant el mètode de l’extrusió. El nostre sistema de venda es caracteritza per oferir grans quantitats de plaques de plàstic a distribuïdors i empreses que transformen el plàstic i/o l’introdueixen en el seu procés de producció.

El format de venda de les nostres làmines de termoplàstics és el palet. En funció del gruix de la placa i de les seves dimensions, apilem una quantitat específica de plaques que conservi la qualitat del producte i faciliti el seu transport. Revisa la nostra gamma de productes i contacta amb NUDEC mitjançant el formulari per a conèixer les quantitats mínimes de fabricació.

En cas que necessitis plaques de plàstic NUDEC en petites quantitats (plaques per unitats o caixes amb unitats i grandàries més reduïdes), indica-ho en el formulari i t’informarem dels distribuïdors dels nostres productes prop de la teva zona.

NUDEC, S. A.
Pintor Vila Cinca, 24-28
P. I. Can Humet de Dalt
E08213 – Polinyà (Barcelona)
ESPANYA
T. +34 93 713 27 00

Contacta amb nosaltres

Envia'ns un formulari per a contactar amb nosaltres.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable NUDEC, S. A. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per a tractar les seves dades per a atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació. En qualsevol moment, vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, en la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-lo per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Pintor Vila Cinca, 24-28, P. I. Can Humet de Dalt, E08213 – Polinyà (Barcelona) Espanya o mitjançant un email a marketing@nudec.es

Subscriu-te a la nostra newsletter!

Tota la informació sobre les nostres plaques de plàstic, les aplicacions dels nostres clients, certificacions, accions de sostenibilitat i molt més.

De conformitat amb el que s’estableix en el Reglament (UE) 679/16 relatiu a la Protecció de Dades Personals, l’informem que les dades aquí recollides seran objecte de tractament en els fitxers responsabilitat de NUDEC, S. A. amb l’única finalitat d’informar sobre la nostra proposta de valor i productes. Tota la informació serà emmagatzemada complint amb les mesures de seguretat legalment establertes i no serà cedida ni compartida amb empreses ni entitats alienes de cap manera, sent únicament utilitzada per a les finalitats descrites. L’informem que vostè pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició dirigint-se per escrit a l’adreça a la següent adreça de correu electrònic: marketing@nudec.es Així mateix, vostè també té dret a reclamar davant l’Autoritat de Control (Agència Espanyola de Protecció de Dades: www.agpd.es).