Contacte

En NUDEC ens dediquem a la fabricació de plaques de plàstic en diferents polímers mitjançant el mètode de l’extrusió. El nostre sistema de venda es caracteritza per oferir grans quantitats de plaques de plàstic a distribuïdors i empreses que transformen el plàstic i/o l’introdueixen en el seu procés de producció.

El format de venda de les nostres làmines de termoplàstics és el palet. En funció del gruix de la placa i de les seves dimensions, apilem una quantitat específica de plaques que conservi la qualitat del producte i faciliti el seu transport. Revisa la nostra gamma de productes i contacta amb NUDEC mitjançant el formulari per a conèixer les quantitats mínimes de fabricació.

En cas que necessitis plaques de plàstic NUDEC en petites quantitats (plaques per unitats o caixes amb unitats i grandàries més reduïdes), indica-ho en el formulari i t’informarem dels distribuïdors dels nostres productes prop de la teva zona.

 

NUDEC, S. A.
Pintor Vila Cinca, 24-28
P. I. Can Humet de Dalt
E-08213 – Polinyà (Barcelona)
ESPANYA
T. +34 93 713 27 00

Contacta amb nosaltres

Envia'ns un formulari per a contactar amb nosaltres.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable NUDEC, S. A. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per a tractar les seves dades per a atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment, vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, en la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-lo per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Pintor Vila Cinca, 24-28, P. I. Can Humet de Dalt, E08213 – Polinyà (Barcelona) Espanya o mitjançant un email a marketing@nudec.es