Inici » Il·luminació » Planxes de plàstic amb gravat microprisma per a il·luminació

Metacrilat i PET per a il·luminació

Microprisma

Plaques de plàstic per a il·luminació

iFrost

PMMA i PC

Nudec placas plástico iluminación microprisma

Microprisma

PMMA i PET

il·luminació d'un aeroport

iLed

PCuv

claraboia d'il·luminació

Gel

PMMA

placas-plastico-puente-iluminado-exterior-opal

Òpal

PMMA i PETG

En metacrilat...

Plaques transparents de polimetilmetacrilat (PMMA) amb un gravat de microprisma en una de les seves cares. Són una excel·lent solució per a projectes d’il·luminació LED tant en interior com en exterior. 

Nudec placas plástico iluminación microprisma
Ángulos Gamma. Curva polar microprisma

Qualsevol projecte d’il·luminació ha de comptar amb un estudi previ per a conèixer el comportament de la llum en un espai concret, i les corbes fotomètriques (o polars) són la representació gràfica d’aquest.

La distribució lluminosa que ofereixen els materials que conformen el llum són determinants. Per aquest motiu, oferim als nostres clients els resultats obtinguts en l’anàlisi de luminància de les nostres plaques de plàstic destinades a la il·luminació.

... i en PET

Plaques transparents de polietilentereftalat (PET) amb un gravat de microprisma en una de les seves cares, com en PMMA, són una excel·lent solució per a projectes d’il·luminació LED en interior. Gràcies al seu disseny, ofereixen un excel·lent comportament antienlluernament i una difusió de la llum que proporciona un gran confort visual, així com una aparença estètica uniforme.

Índex d’Enlluernament Unificat

Les característiques tècniques d’aquest producte són les idònies per a fabricar lluminàries amb un UGR <19. L’índex d’enlluernament unificat (o UGR) és la forma quantitativa de mesurar l’enlluernament en un espai segons la Comissió Internacional de la Il·luminació (com més gran és el UGR, major és la incomoditat que genera la llum).

L’UGR és un valor que expressa l’enlluernament (sensació desagradable deguda a l’aparició de zones lluminoses en el camp de visió) que provoca una font de llum. Parlem d’enlluernament zero quan el valor és 10 i, a mesura que augmenta, s’entén que l’enlluernament és major, amb un límit de 30.
grabado Microprisma para iluminación

D’interior

Plaques de plàstic per a llums i lluminàries la ubicació dels quals vagi a ser interior, fora dels efectes del clima, com a oficines, centres comercials o punts de venda.

Les làmines de plàstic PET per a il·luminació, per les seves característiques intrínseques, estan destinades a aplicacions d’interior, com a peces de lluminàries per a campanes extractores, frigorífics, miralls decoratius o qualsevol altre equipament o moble interior que contingui un dispositiu d’il·luminació.