Inici » Missió i Valors

Sí: Sostenibles fabricant plaques de plàstic

L'equilibri entre creixement econòmic, cura del medi ambient i benestar social en un mercat molt competitiu

La fabricació de plaques de plàstic transparents i en diferents polímers -poliestirè (PS), estirè-acrilonitril (SANuv), polimetilmetacrilat (PMMA), polietilentereftalat (PET), polietilentereftalat amb glicol (PETG) i policarbonat (PC)- des de 1980 ens ha convertit en grans especialistes de reconegut prestigi internacional. Per a això, comptem amb àmplies instal·lacions i sofisticades línies d’extrusió, en constant adaptació a les novetats tecnològiques i a les necessitats del mercat.

icono-placas

Especialistes internacionals en plaques de plàstic transparents

Fabriquem i venem a nivell mundial plaques de plàstics tècnics en diferents polímers i de gran qualitat gràcies a la profunda experiència que tenim en el sector del plàstic.

Fabriquem plaques de termoplàstics mitjançant el mètode de l’extrusió.

icono-garantia

Servei i lleialtat com a segell de confiança

Som un partner de confiança per a les grans empreses internacionals que distribueixen i/o utilitzen les plaques de plàstic com a element indispensable del seu procés de servei o producció.

Una empresa centrada en el mercat, que analitzi les necessitats dels seus clients i faci pivotar sobre elles el 100% dels seus esforços.

Una companyia que s’avanci als canvis i sàpiga secundar-se en les tecnologies per a progressar en productivitat sense menysprear la qualitat ni la innovació.

icono-sostenible

Desenvolupament sostenible amb el major respecte pel medi ambient

Treballem per a aconseguir la màxima sostenibilitat, qualitat i creixement. Per a això, pretenem ser un bon lloc on treballar, en el qual les persones se sentin inspirades per a donar cada dia el millor de si mateixes.

empresas plasticos españa

Qualitat

Un dels objectius primordials de NUDEC és oferir sempre la màxima qualitat possible. Aquest principi s’aplica tant al producte com a l’atenció al client.

El personal de NUDEC, assistit per un programari específic, duu a terme un constant i exhaustiu control de qualitat en tots els processos.

Perquè un control estricte atorga una qualitat constant, condició inherent a NUDEC, que està certificada amb l’ISO 9001 per TÜV Rheinland Group i que és molt valorada pels nostres clients en permetre’ls disposar d’un producte i un servei que responen a les seves necessitats.

Sostenibilitat

Una responsabilitat, la sostenibilitat mediambiental, que NUDEC fa patent en la seva estratègia, en la seva gestió i en la seva activitat diària.

Cuidem el Medi Ambient a través d’un procés de fabricació net, que no danya l’entorn. Controlem permanentment els processos directes i indirectes, segregant els residus i gestionant-los correctament mitjançant empreses autoritzades. A més, no s’emeten gasos a l’atmosfera i es realitza un consum òptim dels recursos naturals.

Un gran esforç rubricat amb la certificació de la norma mediambiental ISO 14001 per TÜV Rheinland Group. A més, treballem en la conscienciació de tots els treballadors pel respecte al mitjà i a l’entorn.

Nudec fachada
empresas fabricantes de plasticos

Tecnologia

Recerca, desenvolupament i innovació tecnològica són tres conceptes fonamentals en NUDEC. El nostre departament de R+D+i disposa d’una base de dades de projectes realitzats en NUDEC des de 1995 que, amb els programes de desenvolupament realitzats al costat d’universitats especialitzades, són la columna vertebral del departament (processos, materials i producte-aplicacions). A més, mantenim contacte continu amb un equip d’enginyers externs que col·labora amb NUDEC.

Capital humà

Més d’un centenar de persones entre directius, enginyers, tècnics i empleats de planta, formen l’actual i altament qualificat equip de NUDEC. En NUDEC cuidem de manera molt especial la formació contínua del nostre personal, posant l’accent en aspectes tan crucials com la prevenció de riscos laborals i el desenvolupament professional.

empresas de plasticos
empresas fabricantes de plasticos

Distribució

Com a empresa amb clara vocació exportadora, venem la major part de la nostra producció a més de 40 països a tot el món. Cada vegada són més les companyies que confien en la qualitat, serietat i experiència que oferim. La nostra perfecta ubicació, al costat d’un dels majors i més moderns ports del Mediterrani i al costat d’un dels nusos viaris més importants, ens assegura una distribució efectiva en un breu termini de temps.

Gestió

NUDEC ha establert una Política Integrada de Gestió orientada a millorar constantment l’optimització de tots els seus processos, a prevenir possibles riscos laborals i a respectar el Medi Ambient.

empresas de plasticos